Запит надіслано
ПитанняДіяло до 10.06.2019 Протягом якого терміну та на підставі яких документів видається дублікат ліцензії на оптову або роздрібну торгівлю алкогольними напоями та/чи тютюновими виробами у разі втрати або пошкодження раніше виданої ліцензії та скільки коштує такий дублікат?
ВідповідьДіяла до 10.06.2019
Коротка:
     Видача дубліката ліцензії на оптову або роздрібну торгівлю алкогольними напоями та/чи тютюновими виробами здійснюється на підставі заяви довільної форми протягом 3 робочих днів з попереднім внесенням плати в розмірі 780 гривень до відповідного бюджету.
Діяла до 10.06.2019
Повна:
     Відповідно до ст. 15 Закону України від 19 грудня 1995 року № 481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» зі змінами і доповненнями (далі – Закон № 481) у разі втрати або пошкодження ліцензії, зокрема на оптову або роздрібну торгівлю алкогольними напоями, тютюновими виробами орган, який видав ліцензію, на підставі заяви суб’єкта господарювання протягом трьох робочих днів видає суб’єкту господарювання дублікат ліцензії. Строк дії дубліката ліцензії не може перевищувати строку дії, зазначеного у втраченій або пошкодженій ліцензії.
     За видачу дубліката ліцензії на оптову торгівлю, роздрібну торгівлю або імпорт, або експорт алкогольних напоїв та тютюнових виробів справляється плата у розмірі 780 гривень, яка зараховується до бюджету згідно з чинним законодавством.
     При цьому згідно Інформаційної картки № 102 «Видача дубліката ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями», Інформаційної картки № 106 «Видача дубліката ліцензії на право роздрібної торгівлі сидром та перрі (без додання спирту)», Інформаційної картки № 110 «Видача дубліката ліцензії на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами», Інформаційної картки № 21-21 «Видача дубліката ліцензії на право оптової торгівлі алкогольними напоями, крім сидру та перрі (без додання спирту)», Інформаційної картки № 21-23 «Видача дубліката ліцензії на право оптової торгівлі тютюновими виробами», Інформаційної картки № 21-25 «Видача дубліката ліцензії на право оптової торгівлі сидром та перрі (без додання спирту)», затверджених наказом ДФС від 13.01.2015 № 7 зі змінами та доповненнями, видача дубліката ліцензій здійснюється на підставі заяви довільної форми з попереднім внесенням плати в розмірі 780 гривень до відповідного бюджету протягом 3 робочих днів. Зазначені Інформаційні картки розміщено на офіційному порталі Державної фіскальної служби України за адресою: «http://sfs.gov.ua/diyalnist-/admin-poslugi/».
     Таким чином, видача дубліката ліцензії на оптову або роздрібну торгівлю алкогольними напоями та/чи тютюновими виробами здійснюється на підставі заяви довільної форми протягом 3 робочих днів з попереднім внесенням плати в розмірі 780 гривень до відповідного бюджету.
Коментар: «Запитання-відповідь переведено до не чинних у зв’язку з набранням чинності наказом ДФС від 19.04.2019 № 320 «Про затвердження типових інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг».

Відповідь оцінили користувачів ЗІР

-       +
   
Натисніть для оцінки відповіді