Запит надіслано
ПитанняДіяло до 26.01.2021 Де на вебпорталі ДПС можна знайти інформацію щодо сплати податків суб’єктами природних монополій та СГ, які є платниками рентної плати за користування надрами, згідно з наказом Мінфіну від 13.02.2015 № 67?
ВідповідьДіяла до 26.01.2021
Коротка:
     Інформація щодо сплати податків суб’єктами природних монополій та суб’єктами господарювання, які є платниками рентної плати за користування надрами, розміщена на офіційному вебпорталі Державної податкової служби України (www.tax.gov.ua) у розділі: Головна > Діяльність > Інформація про сплату податків.
Повна:
     Відповідно до п. 35.4 ст. 35 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VІ зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) щомісячно на офіційному сайті центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну податкову політику, оприлюднюється інформація щодо сплати податків суб’єктами природних монополій та суб’єктами господарювання, які є платниками рентної плати за користування надрами.
     Згідно з п. 5 Порядку формування і оприлюднення інформації щодо сплати податків суб’єктами природних монополій та суб’єктами господарювання, які є платниками рентної плати за користування надрами, та інформації щодо суб’єктів господарювання, які мають податковий борг, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 13.02.2015 № 67, формування та оприлюднення інформації щодо сплати податків суб’єктами природних монополій та суб’єктами господарювання, які є платниками рентної плати за користування надрами, здійснює Державна податкова служба України щомісяця не пізніше 10 числа місяця, що настає за звітним.
     Інформація оприлюднюється на офіційному вебпорталі Державної податкової служби України (www.tax.gov.ua) у розділі: Головна > Діяльність > Інформація про сплату податків.
     Коментар: «Запитання-відповідь переведено до нечинних у зв’язку з набранням чинності наказом Міністерства фінансів України від 21.12.2020 № 791 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 13 лютого 2015 року № 67».

Відповідь оцінили користувачів ЗІР

-       +
   
Натисніть для оцінки відповіді