Запит надіслано
ПитанняДіяло до 01.08.2020 Яким чином СГ може отримати: дані щодо фіскальних номерів РРО, дати реєстрації РРО, номера останньої КОРО зареєстрованої на такий РРО, дати її реєстрації; дані щодо фіскальних номерів РРО, реєстрацію яких скасовано, дати, причини та підстави для скасування реєстрації РРО?
ВідповідьДіяла до 01.08.2020 Коротка та повна відповіді ідентичні:
     Відповідно до п. 19 глави 2 розд. II Порядку реєстрації та застосування реєстраторів розрахункових операцій, що застосовуються для реєстрації розрахункових операцій за товари (послуги), затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 14.06.2016 № 547 (далі – Порядок), для інформування суб’єктів господарювання Державна податкова служба (далі – ДПС) щодекади оприлюднює на своєму вебсайті:
     дані щодо фіскальних номерів реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО) із зазначенням найменування суб’єкта господарювання (прізвища, імені, по батькові), дати реєстрації РРО, а також номера останньої книги обліку розрахункових операцій, зареєстрованої на такий РРО, та дати її реєстрації;
     дані щодо фіскальних номерів РРО, реєстрацію яких скасовано за заявою суб’єкта господарювання або з ініціативи контролюючого органу, із зазначенням найменування суб’єкта господарювання (прізвища, імені, по батькові), дати, причини та підстави для скасування реєстрації РРО.
     Інформація оприлюднюється із зазначенням дати оприлюднення і дати оновлення інформації.
     На офіційному вебпорталі ДПС зроблено гіперпосилання на закладки: «Інформація про РРО» (https://cabinet.tax.gov.ua/registers/rro) та «Інформація про книги ОРО» сервісу «Інформація щодо РРО та книг ОРО» (http://cabinet.tax.gov.ua/registers/koro).
Коментар: «Запитання-відповідь переведено до нечинних у зв’язку з набранням чинності наказом Міністерства фінансів України від 23.06.2020 № 317 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 14 червня 2016 року № 547».

Відповідь оцінили користувачів ЗІР

-       +
   
Натисніть для оцінки відповіді