Запит надіслано
ПитанняДіяло до 17.01.2019 Яку інформацію щодо ліцензування видів господарської діяльності можна отримати в Контакт-центрі ДФС?
ВідповідьДіяла до 17.01.2019
Коротка:
     Контакт-центр ДФС надає інформацію стосовно ліцензування діяльності суб’єктів господарювання з виробництва та обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів.
     З приводу роз’яснень щодо ліцензування інших видів господарської діяльності необхідно звертатись до відповідних органів ліцензування.
Повна:
     Контакт-центр ДФС (далі – Контакт-центр) надає фізичним та юридичним особам інформаційно-довідкові послуги з питань оподаткування, державної митної справи, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та іншого законодавства, контроль за додержанням якого покладено на ДФС, а також щодо роботи Акредитованого центру сертифікації ключів ІДД ДФС.
     Статтею 7 Закону України від 02 березня 2015 року № 222-VIII «Про ліцензування видів господарської діяльності» (далі – Закон № 222) визначено перелік видів господарської діяльності, що підлягають ліцензуванню.
     Орган ліцензування – це орган виконавчої влади, визначений Кабінетом Міністрів України, або уповноважений законом державний колегіальний орган (п.7 частини 1 ст. 1 Закону № 222).
     Контакт-центр надає інформацію стосовно ліцензування діяльності суб’єктів господарювання з виробництва та обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів.
     З приводу роз’яснень щодо ліцензування інших видів господарської діяльності необхідно звертатись до відповідних органів ліцензування.
     Коментар: «Запитання-відповідь переведено до не чинних у зв’язку з розміщенням уточненої редакції відповіді».

Відповідь оцінили користувачів ЗІР

-       +
   
Натисніть для оцінки відповіді