Запит надіслано
ПитанняДіяло до 01.01.2018 Чи підлягає відображенню заборгованість зі сплати ЄВ в електронних сервісах «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера» та «ЕКП»?
ВідповідьДіяла до 01.01.2018
Коротка та повна відповіді ідентичні:
     Електронний податковий сервіс «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера» - це сервіс, що працює за допомогою інтерактивного банера, розміщеного на головній сторінці офіційного веб-порталу Державної фіскальної служби України, у якому за допомогою екранних форм формується запит та виводиться результат пошуку інформації, яка міститься у базах даних ДФС.
     Сервіс функціонує без втручання посадових осіб органів ДФС та здійснюється за допомогою перенесення інформації з баз даних ДФС про наявність або відсутність податкового боргу у платника податків, без врахування заборгованості зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – ЄВ).
     Одночасно, сервіс «Електронний кабінет платника» надає суб’єктам господарювання можливість працювати з органами ДФС дистанційно у режимі реального часу, зокрема у розділі «Стан розрахунків з бюджетом» платник має можливість звірити стан розрахунків з бюджетами усіх рівнів, включаючи ЄВ.
     Коментар: «Запитання-відповідь переведено до не чинних у зв’язку з набранням чинності змін, внесених абзацами сорок четвертим – п’ятдесят п’ятим п. 14 розділу І Закону України від 21 грудня 2016 року № 1797-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо покращення інвестиційного клімату в Україні».

Відповідь оцінили користувачів ЗІР

-       +
   
Натисніть для оцінки відповіді