Запит надіслано
ПитанняДіяло до 20.11.2018 Де можна отримати форму заяви про зміну статусу посиленого сертифіката відкритого ключа для блокування, скасування або поновлення посиленого сертифіката відкритого ключа?
ВідповідьДіяла до 20.11.2018
Коротка та повна відповіді ідентичні.
     Форма заяви про зміну статусу посиленого сертифіката відкритого ключа (далі – заява) для блокування, скасування або поновлення посиленого сертифіката розміщена на офіційному інформаційному ресурсі Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС (далі – АЦСК ІДД ДФС) (www.acskidd.gov.ua) в розділі «Скасування, блокування, поновлення сертифікатів».
     Блокування або скасування посиленого сертифіката можливо здійснити у телефонному режимі. Заява в усній формі подається заявником (підписувачем) до АЦСК ІДД ДФС засобами телефонного зв’язку за номером (044) 284-00-10, при цьому заявник повинен повідомити адміністратору реєстрації наступну інформацію:
     ідентифікаційні дані власника посиленого сертифіката;
     ключову фразу голосової автентифікації.
     Заява в усній формі приймається тільки у випадку позитивної автентифікації (збігу голосової фрази та ідентифікаційних даних підписувача з інформацією в реєстрі підписувачів).
     Заява у письмовій формі подається до відокремленого пункту реєстрації користувачів АЦСК ІДД ДФС за встановленою формою та засвідчується власноручним підписом заявника (підписувача).
     Коментар: «Запитання-відповідь переведено до не чинних у зв’язку з втратою актуальності».

Відповідь оцінили користувачів ЗІР

-       +
   
Натисніть для оцінки відповіді